VIDEO Ionel Istrati a plecat la Moscova. A cântat la emisiunea lui Andrei Malahov de la „Rossia 1”
Full Article 40 second read

VIDEO Ionel Istrati a plecat la Moscova. A cântat la emisiunea lui Andrei Malahov de la „Rossia 1”

Artistul moldovean Ionel Istrati a participat la emisiunea prezentatorului TV din Rusia, Andrei Malahov. Istrati a interpretat melodia „Eu numai numai” la „Rossia 1”.

Interpretul moldovean a publicat pe pagina sa de Facebook imaginile video din timpul evoluției sale.

În cadrul emisiunii, au fost prezentate și imagini din copilăria artistului moldovean. Acesta interpreta melodia Șarmanka a artistului rus Nicolae Bascov.

„Eu de când mă țin minte, mereu am cântat. În weekend aveam oaspeți și eu evoluam în fața lor. Ei spuneau rudelor să facă ceva cu mine că aveam atâta energie”, a spus Istrati, în cadrul emisiunii.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: