VIDEO Jumătate de an de la dispariția Mădălinei Cojocari. Imaginile emoționante publicate de poliția americană
Full Article 2 minutes read

VIDEO Jumătate de an de la dispariția Mădălinei Cojocari. Imaginile emoționante publicate de poliția americană

Au trecut șase luni de când Mădălina Cojocari, fetița de 12 ani originară din Republica Moldova și dispărută în SUA, a fost văzută ultima dată coborând din autobuzul școlar. Poliția și FBI continuă căutările fetiței.

„După cum am mai spus, continuăm să o căutăm. Scopul nostru este să o aducem acasă pe Mădălina. Vă rugăm să continuați să distribuiți poza ei pe rețelele de socializare. Credem că există cineva care ar putea avea informații importante despre unde se află Mădălina. Îi îndemnăm pe cei care cunosc să sune la: 704-892-7773”, au scris oamenii legii pe rețelele de socializare.

Amintim că Mădălina a fost văzută pentru ultima oară în public pe 21 noiembrie în autobuzul școlar. Mama sa susține că nu a mai văzut-o din data de 23 noiembrie, însă a anunțat dispariția copilei abia pe 15 decembrie și nu la poliție, ci conducerii școlii.

Aceasta mai spune că în seara respectivă s-a certat cu soțul său, iar bărbatul a plecat în orașul său natal Michigan. Ea l-ar fi anunțat că fetița lipsește peste trei zile, atunci când acesta s-a întors acasă. Anchetatorii au observat că bucătăria din locuința familiei avea o zonă blocată cu placaj. Bărbatul a răspuns că intenționa să construiască o anexă.

De asemenea, în curtea locuinței au fost găsit resturi de cenușă de la un foc de tabără. Potrivit vecinilor, focul a ars timp de mai multe zile.

Oamenii legii au făcut un apel pentru a găsi posibili martori oculari, care au văzut-o pe Diana Cojocari, mama Mădălinei, în regiunea Madison County sau mașina acesteia.

Forțele de ordine au confiscat trei telefoane mobile din casa familiei.

Pe 11aprilie, Mădălina a împlinit 12 ani. Poliția din Cornelius, orașul unde locuia fetița, a organizat o adunare în fața sediului instituției, în semn de solidaritate. Intrarea în clădire a fost decorată cu panglici galbene.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: