(VIDEO) Maia Sandu a fost colindată în patru limbi de un grup de tineri de la Ceadîr-Lunga
Full Article 50 second read

(VIDEO) Maia Sandu a fost colindată în patru limbi de un grup de tineri de la Ceadîr-Lunga

Un grup de tineri, reprezentanți ai Bisericii „Nașterea Domnului” din municipiul Ceadîr-Lunga, au colindat pe 5 ianuarie la Președinție. Recitalul a cuprins colinde în patru limbi: română, găgăuză, ucraineană și rusă.

Președinta Maia Sandu și-a exprimat admirația pentru tinerii care promovează tradițiile sărbătorilor de iarnă, dar și bogăția culturală a comunităților etnice care locuiesc în Republica Moldova. Șefa statului le-a urat un an nou pașnic, cu realizările pe care și le doresc și cu multă sănătate.

„Foarte frumos și apreciem că ați cântat în mai multe limbi. Exact asta ne dorim și pentru țara noastră, ca indiferent de limba pe care o vorbim să reușim să ne înțelegem și să trăim frumos. Pace și sănătate nouă tuturor”, a spus Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: