(VIDEO) Marina Tauber spune că șeful poliției ar fi lovit-o: „Voi depune o plângere”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Marina Tauber spune că șeful poliției ar fi lovit-o: „Voi depune o plângere”

Deputata Marina Tauber îl acuză pe șeful IGP Viorel Cernăuțeanu că ar fi lovit-o. Aceasta susține că va depune o plângere. Deocamdată, IGP nu a comentat acuzațiile parlamentarei, însă anunță că protestatarii ignoră Legea cu privire la întruniri și declarația depusă pentru organizarea întrunirii.

„Vreau să declar oficial și o să rog presa să ne ajute și să ne ofere aceste video-uri de astăzi, unde Cernăuțeanu, șeful IGP, m-a lovit pe mine, deputat în Parlament. Luni, noi o să depunem toate plângerile respective în toate instituțiile statului, pentru ca acest hoț și bandit, sluga Maiei Sandu, să răspundă și să stea la pușcărie”, a declarat Tauber și a îndemnat mulțimea să scandeze „jos Cernăuțeanu!”, a declarat Marina Tauber.

Cel mai probabil, parlamentara se referă la îmbrâncelile care au izbucnit mai devreme, atunci când manifestanții nu au fost lăsați de către polițiști să ajungă în Piața Marii Adunări Naționale.

Totodată, oamenii legii le solicită manifestanților să dea dovadă de un comportament adecvat și fără violență.

„Nu se subordonează și sunt agresivi cu oamenii legii”, declară IGP.

Amintim că, membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” organizează un protest în centrul capitalei. Aceștia cer autorităților să achite integral facturilor cetățenilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: