VIDEO Mașina unei familii, care se întorcea cu copilul de 2 luni de la medic, bombardată, la Herson. Atacul, soldat cu doi răniți și un mort
Full Article 50 second read

VIDEO Mașina unei familii, care se întorcea cu copilul de 2 luni de la medic, bombardată, la Herson. Atacul, soldat cu doi răniți și un mort

Ministerul Afacerilor Interne din Ucraina anunță un nou atac din partea forțelor armate ale Federației Ruse în regiunea Herson. Sub bombardamente a nimerit, inclusiv, mașina unei familii, care se întorcea de la un control medical acasă. În rezultat, bebelușul de doar două luni și mama sa au fost transportați la spital cu răni, iar bunicul copilului – a decedat, scrie Radio Svoboda.

Potrivit autorităților ucrainene, familia se întorcea de la un control medical, când a fost atacată de armata rusă. În rezultat, șoferul automobilului, care a fost bunicul copilului, a decedat.

Copilul a ajuns la spital, cu o rană la cap. La moment, potrivit sursei citate, starea sa de sănătate este moderată. La spital, cu răni, a fost transportată și mama bebelușului, în vârstă de 36 de ani. Sursa citată precizează că aceasta se află în stare gravă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: