VIDEO Mitropolitul Leonid, amuzat de prizonierii ucraineni care sunt obligați să cânte o piesă patriotică rusească
Full Article 50 second read

VIDEO Mitropolitul Leonid, amuzat de prizonierii ucraineni care sunt obligați să cânte o piesă patriotică rusească

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Ruse, Exarhul Patriarhal al Africii Leonid a publicat un videoclip cu doi prizonieri de război ucraineni pe canalul său Telegram și a râs de ei.

La începutul videoclipului, ucrainenii cântă melodia „Chervona Kalina”, în a doua parte a videoclipului sunt forțați să cânte pe fundalul drapelului rus, melodia formației „Liubă”  „De ce mestecenii fac așa zgomot in Rusia.

Mitropolitul a subtitrat videoclipul: „Întotdeauna am spus că un regent bun își merită greutatea în aur. Cred că acum este posibil să intrați în corul bisericii.”

Acesta nu este primul comentariu al feței bisericești pe subiecte militare. În mai multe postări, el felicită Forțele Aeriene și Marina pentru reușitele lor profesionale și, de asemenea, comentează declarația ministrului britanic de externe Liz Truss că, dacă va fi aleasă în funcția de prim-ministru, ea „va asigura înfrângerea Rusiei într-un operațiune specială”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: