VIDEO Imagini virale la Lvov. O “bătrânică” surprinsă pe schiuri, legată de o mașină s-a dovedit un bărbat dat în urmărire
Full Article 2 minutes read

VIDEO Imagini virale la Lvov. O “bătrânică” surprinsă pe schiuri, legată de o mașină s-a dovedit un bărbat dat în urmărire

Pe rețelele de socializare circulă un videoclip în care o „bătrânică” schiază pe o stradă din orașul Lvov, Ucraina, în timp ce se ține de un cordon atârnat de o mașină. Oamenii legii din țara vecină au identificat „făptașa”, care s-a dovedit a fi un bărbat deghizat. Aceștia au stabilit și că bărbatul era dat în căutare pentru încălcarea legii cu privire la mobilizare. Poliția a transmis informația privind identificarea bărbatului comisariatului militar și i-a aplicat o amendă pentru încălcarea regulilor de circulație.

Pe rețelele de socializare a fost publicat un video în care o persoană îmbrăcată ca o femeie în vârstă, stă pe schiuri și se ține de un cordon agățat de un BMW care se deplasează pe o stradă din Lvov.

După apariția video-ului pe online, oamenii legii din Lvov au demarat o investigație. Polițiștii de patrulare din cadrul Batalionului 3 au găsit mașina pe strada Șevcenko din oraș. Ulterior, au stabilit identitatea „bătrânicii”, care s-a dovedit a fi, de fapt, un bărbat în vârstă de 30 de ani.

Surprizele nu s-au terminat însă aici. Polițiștii au mai stabilit că bărbatul respectiv se afla în căutare pentru încălcarea legislației privind apărarea, pregătirea mobilizării și mobilizarea.

Portalul 24tv.ua scrie că forțele de ordine au transmis informația privind identificarea bărbatului către comisariatul militar.

Totodată, oamenii legii i-au întocmit cetățeanului un proces contravențional pentru încălcarea regulilor în calitate de pieton. Acestuia i-a fost aplicată o amendă de 255 de grivne (108 lei).

Susținem divertismentul care nu pune în pericol viața și sănătatea oamenilor. Aveți grijă de voi înșivă și fiți un exemplu demn de urmat pentru ceilalți”, se arată într-o notă informativă a Poliției ucrainene referitoare la cazul dat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: