VIDEO Noapte de foc în Ucraina. Mai multe localități au fost lovite de rachete, inclusiv un bloc locativ
Full Article 1 minutes read

VIDEO Noapte de foc în Ucraina. Mai multe localități au fost lovite de rachete, inclusiv un bloc locativ

Noaptea, trupele ruse au atacat regiunile Odessa și Nikolaev din Ucraina cu drone kamikaze. Anunțul a fost făcut pe 30 septembrie de către comandamentul militar ucrainean „Sud”.

Potrivit armatei ucrainene, în imediata apropiere a Odesei, trei drone kamikaze au fost doborâte deasupra mării. În Nikolaev, o dronă a lovit o clădire din centrul orașului, iar alta a lovit o instalație de infrastructură din zonă, trei drone au fost doborâte.

„Serviciile de salvare și de urgență sunt la lucru. Nu s-au raportat victime”, se arată în comunicat.

Mai târziu, șeful administrației regionale Nikolaev, Vitaly Kim, a declarat că orașul a fost lovit de un atac cu rachete. Potrivit acestuia, una dintre obuze a lovit o clădire rezidențială cu nouă etaje. Cel puțin opt persoane sunt rănite.

Noaptea trecută și în Dnepr au căzut rachete rusești. A fost distrusă o zonă rezidențială din centrul orașului și  au lovit și o companie de transport. Un incendiu uriaș a izbucnit în clădirea administrației iar 50 de autobuze ale acesteia sunt în flăcări. O persoană a fost ucisă, alte două au fost rănite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: