(VIDEO) Noi imagini cu tânărul care a fost ucis în timpul protestelor de la Minsk
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Noi imagini cu tânărul care a fost ucis în timpul protestelor de la Minsk

Presa din Belarus a publicat o nouă înregistrare video în care este surprins momentul în care a fost ucis un tânăr în timpul protestelor care au avut loc pe 10 august, la Minsk. 

Alexander Taraikovsky, despre care poliția a spus că ar fi vrut să arunce un dispozitiv explozibil care i-a explodat în mână, iar martorii susțin că a fost împușcat mortal de forțele de ordine, apare în două secvențele video, filmate din unghiuri diferite. Pe a doua filmare, se vede cum bărbatul de 34 de ani, îmbrăcat în tricou alb, se apropie de forțele de ordine, gesticulând, iar apoi se prăbușește la pământ.

Забойства Аляксандра Тарайкоўскага

Забойства Аляксандра Тарайкоўскага — відэа з іншага ракурсаУ рэдакцыю Еўрарадыё перадалі відэа, на якім бачна, як 10 жніўня 2020 года ў Мінску на Пушкінскай плошчы загінуў Аляксандр Тарайкоўскі. Яно знятае з іншага ракурса — і дапаўняе ролік, вядомы раней.У яго ў руках нічога няма. Ён нічога не кідае ў іх бок. Далей — стрэл. Тарайкоўскі спыняецца і апускае рукі. Праз некалькі секунд ён упадзе — гэта бачна з другога відэа.

Posted by Euroradio on Saturday, 15 August 2020

Sâmbătă, mii de oameni s-au adunat în apropierea stației de metrou Pushkinskaya din capitala Minsk, acolo unde a fost ucis Alexander Taraikovsky, manifestantul de 34 de ani care a murit pe data de 10 august. Oamenii au ținut în mâini flori și au ridicat pumnii în timp ce țineau un moment de tăcere. După înmormântare, oamenii au plâns și au strigat „Slavă eroului!” și „Trăiască Belarus!” .

Cel puțin două persoane au fost ucise la protestele din Belarus, ca urmare a controversatelor alegeri prezidențiale din 9 august, în urma cărora Aleksandr Lukasenko a fost reales președinte al unei țări pe care o conduce din 1994.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: