VIDEO Nuntă pe vreme de coronavirus. Doi tineri au organizat o petrecere cu peste 100 de invitați, inclusiv de peste hotare
Full Article 1 minutes read

VIDEO Nuntă pe vreme de coronavirus. Doi tineri au organizat o petrecere cu peste 100 de invitați, inclusiv de peste hotare

Doi tineri din județul Argeș, România, au sfidat hotărârea autorităților de la București și și-au organizat nunta în pofida pandemiei de coronavirus. Potrivit cancan.ro, la petrecere au venit circa 100 de invitați, unii din Italia, Germania și Spania. Planurile le-au fost zădărnicite de intervenția jandarmilor, care au dispersat mulțimea și au aplicat amendă persoanei în gospodăria căreia a fost organizată petrecerea.

„Mireasa și ginerele n-au mai așteptat să treacă starea de urgența și au ignorat orice regulă. Au organizat nuntă mare și și-au invitat toți cunoscuți și toate rudele”, scrie sursa citată.

De teama răspândirii pandemiei de COVID-19, localnicii au alertat poliția. Oamenii legii au pus capăt petrecerii și s-au asigurat că mulțimea s-a dispersat. Proprietarul gospodăriei în curtea căruia a fost organizată nunta a fost amendat cu 4000 de lei românești, echivalentul a 825 euro.

Amintim că în România sunt 308 cazuri de COVID-19. Dintre acestea, 31 de persoane au fost declarate vindecate și externate. În data de 14 martie, din cauza numărului mare de persoane diagnosticate, Bucureștiu a anunțat interzicerea adunărilor mai mari de 50 de persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: