VIDEO O adolescentă, bătută la Băcioi, contrabandă de 14 milioane de lei și răpirea unui străin/ Săptămâna 112
Full Article 30 second read

VIDEO O adolescentă, bătută la Băcioi, contrabandă de 14 milioane de lei și răpirea unui străin/ Săptămâna 112

Rubrica săptămânală „Săptămâna 112” a revenit pe NewsMaker. În acestă ediție:
– La Băcioi, adolescenți au bătut o tânără și au filmat momentul.
– La Chișinău, oamenii legii au demascat o grupare care făcea contrabandă cu mașini de lux și piese de schimb în valoarea de 14 milioane de lei.
– Un locuitor din raionul Drochia, dându-se drept femeie pe rețelele de socializare, a ademenit un străin în Moldova, apoi l-a sechestrat și jefuit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: