(VIDEO) O moldoveancă a ajuns în Guinness World Records pentru cea mai mare bulă de săpun
Full Article 40 second read

(VIDEO) O moldoveancă a ajuns în Guinness World Records pentru cea mai mare bulă de săpun

Numele artistei de circ Olga Buianovscaia din Republica Moldova a ajuns în Guinness World Records, datorită celei mai mari bule de săpun din lume. Acesta este aproape de două ori mai mare decât recordul precedent, atins de un locuitor al Chinei, în 2018.

Evenimentul a avut loc pe 2 decembrie, iar recent, artista a obținut actele confirmative de la reprezentanții Guinness World Records.

„Recordul precedent a fost atins în China în 2018. Ca să îl depășesc, trebuia să fac unul mai mare cu 10%, însă eu și echipa mea l-am depășit cu 91%. Am vrut să împărtășesc această veste cu locuitorii țării. Pentru că în prezent sunt doar patru recorduri din Moldova”, a precizat Olga Buianovscaia.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: