(VIDEO) O școală din România are uși în loc de obloane la geamuri. Ce spun autoritățile locale
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) O școală din România are uși în loc de obloane la geamuri. Ce spun autoritățile locale

Presa din România scrie că o școală din Suceava, după reabilitare, are uși în loc de obloane. Este vorba despre o instituție din satul Țibeni, județul Suceava. 

La școala din satul sucevean au fost montate uşi din PVC cu tot cu clanțe, în loc de obloane. Peste zi, pentru a sta deschise, ușile sunt legate cu sârmă sau prinse în perete, comunică libertatea.ro.

Primarul localității a spus că proiectul respectă normele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

„Este un proiect care poate pare, să spunem, mai suspect, dar necesar şi, repet, conform ultimelor norme pe linie de ISU”, a declarat primarul Adrian Lavric.

Presa română mai scrie că inaugurarea lucrărilor a avut loc în prezenţa primarului Adrian Lavric și a viceprimarului Mihai Moroşan, a consilierilor locali şi a cetăţenilor din Ţibeni.

Se mai menționează că proiectul de inaugurare a avut o valoare de 2,29 de milioane de lei, cu o cofinanţare de la bugetul local de 330.000 de lei.

„S-a investit în acoperişuri la ambele corpuri de şcoală, anveloparea clădirilor, reabilitarea sălilor de clasă, dotarea lor cu mobilier nou, plus patru grupuri sanitare moderne în interior”, comunică sursa.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: