VIDEO Percheziții în dosarul de contrabandă cu valută străină de la postul vamal Leușeni. Ce au descoperit oamenii legii
Full Article 50 second read

VIDEO Percheziții în dosarul de contrabandă cu valută străină de la postul vamal Leușeni. Ce au descoperit oamenii legii

Oamenii legii au descins la mai multe adrese din țară, în cadrul cauzei penale inițiate pe faptul schemei de contrabandă cu valută străină de la postul vamal Leușeni, informează Serviciul Vamal.

Până în prezent, organele de anchetă au efectuat 13 percheziții, inclusiv la depozitele deținute de suspecți. În cadrul acestora, au fost depistate circa 80 de tone de ambalaj pentru confecționarea pachetelor de țigări, care erau acoperite cu hârtie de ambalaj pentru bomboane.

Sursa citată notează că „în acest mod, bănuiții sperau să mascheze marfa și să o ascundă de la controlul vamal, intenționând să o scoată ilegal din țară cu destinația Uniunea Europeană”.

Mai mult, în cadrul descinderilor, ofițerii Serviciului Vamal au depistat diverse părți componente ale echipamentelor de ambalare a țigărilor.

Menționăm că cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracționale și identificării tuturor persoanelor implicate în schema de contrabandă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: