VIDEO Pompierii au scos la suprafață un câine blocat la 10 metri adâncime
Full Article 40 second read

VIDEO Pompierii au scos la suprafață un câine blocat la 10 metri adâncime

Angajații Detașamentului regional căutare salvare nr.1 din municipiul Chișinău au fost alertați pentru a interveni într-o misiune mai puțin obișnuită. Aceștia au reușit să salveze un câine care a căzut într-o țeavă, la cel puțin 10 metri adâncime.

Angajații Inspctoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au menționat că operațiunea nu a fost ușoară, întrucât diametrul țevii nu depășea 150 de mm. După ce salvatorii au salvat câinele, acesta a fost preluat de un grup de voluntari.

Salvarea animalului

În după amiaza zilei de ieri angajații Detașamentului regional căutare salvare nr.1 din municipiul Chișinău au fost alertați pentru a interveni într-o misiune mai puțin obișnuită, la salvarea unui câine căzut într-o țeavă cu adâncimea de cel puțin 10 metri. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:20. Potrivit primelor informații pe strada Hâncești din capitală, un câine a fost surprins de trecători într-o țeavă. La fața locului au intervenit salvatorii, care au reușit în mai puțin de 20 de minute să recupereze animalul viu și nevătămat. Acțiunile angajaților IGSU nu au fost ușoare întrucât diametrul țevii nu depășea 150 de mm. După ce salvatorii au salvat câinele acesta a fost preluat de un grup de voluntari. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 79 situații de risc.

Geplaatst door Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI op Dinsdag 17 maart 2020

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 79 situații de risc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: