VIDEO Prăjitură cu otravă de șobolani, accident la Măgdăcești si seră cu marijuana într-un apartament închiriat / Săptămâna 112
Full Article 40 second read

VIDEO Prăjitură cu otravă de șobolani, accident la Măgdăcești si seră cu marijuana într-un apartament închiriat / Săptămâna 112

O femeie a fost reținută la Tiraspol pentru că i-a „servit” pe copii cu prăjituri care conțineau otravă de șobolani. În satul Măgdăcești, raionul Criuleni, 16 persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un camion și un microbuz. La Bălți, polițiștii au confiscat țigări de contrabandă în valoare de 14 milioane de lei. Iar la Chișinău, oamenii legii au găsit o seră cu marijuana într-un apartament. Despre acesta și multe altele, în noua ediție „Săptămâna 112” despre cele mai răsunătoare evenimente care au avut loc în această săptămână.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: