VIDEO Președintele Vladimir Putin dă vina pe Occident pentru războiul din Ucraina
Full Article 50 second read

VIDEO Președintele Vladimir Putin dă vina pe Occident pentru războiul din Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin consideră că Occidentul a dat poporului Ucrainei rolul de „carne de tun” pentru a-și menține hegemonia în lume. Declarația a fost făcută de Putin marți, în timpul unui discurs susținut în cadrul Conferinței de la Moscova pentru securitate internațională, scrie Tass.

Pentru a-și păstra hegemonia, (țările din Vest) au nevoie de conflicte. De aceea au pregătit pentru poporul Ucrainei soarta unei cărni de tun, implementând proiectul „anti-Rusia”, închizând ochii la răspândirea ideologiei neonaziste, la uciderile în masă a locuitorilor Donbass-ului, au furnizat și continuă să furnizeze armament pentru regimul de la Kiev, inclusiv din cel greu”, a spus președintele rus.

Putin a adăugat că „situația din Ucraina demonstrează că SUA încearcă să prelungească conflictul” din țara vecină, Ucraina. Potrivit președintelui Federației Ruse, SUA „acționează în același mod alimentând potențialul de conflict în Asia, Africa și America Latină”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: