(VIDEO) Primele imagini de la reținerea fondatorului companiei Bismobil Kitchen la Aeroportul Chișinău
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Primele imagini de la reținerea fondatorului companiei Bismobil Kitchen la Aeroportul Chișinău

Ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală și cei ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, l-au reținut pe fondatorul Bismobil Kitchen, după ce acesta ar fi înșelat mai mulți clienți.

Amintim că fondatorul Bismobil Kitchen, compania care ar fi păgubit sute de clienți în Republica Moldova și România, a fost prins de oamenii legii. Mihail Șaran a fost reținut pe 19 ianuarie la Aeroportul Chișinău, în timp ce încerca să părăsească țara. Acesta își va petrece următoarele 20 de zile în arest preventiv la Penitenciarul 13.

Neregulile au început acum trei luni în România. Presa de acolo scrie că mii de români au rămas fără bani și mobilă. Potrivit Știri de Cluj, până acum au fost depuse 54 de plângeri la poliție, iar în 15 cazuri a fost inițiat dosar penal pentru înșelăciune.

Totodată, Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor informează consumatorii cu privire la suspiciunile de înșelătorie în privința companiei Bismobil Kitchen.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: