VIDEO Putin a răspuns la gluma liderilor G7, despre dezbrăcatul în public: „Nu știu dacă voiau până la brâu sau mai jos”
Full Article 3 minutes read

VIDEO Putin a răspuns la gluma liderilor G7, despre dezbrăcatul în public: „Nu știu dacă voiau până la brâu sau mai jos”

Președintele Rusiei Vladimir Putin a comentat gluma liderilor G7 despre faptul că poate ar fi cazul să își scoată sacourile sau în general să repete fotografia liderului rus cu bustul gol, pentru a părea mai duri. 

Nu știu cum intenționau să se dezbrace, până la brâu sau mai jos de brâu, însă cred că ar fi fost o imagine oribilă, oricum. Însă amintindu-ne de cuvintele lui Pușkin (…): „Poți fi om de treabă și să te gândești la aspectul unghiilor” («Быть можно дельным человеком и думать о красе ногтей»). De aceea, eu, evident sunt de acord: într-un om totul trebuie să fie în armonie: și sufletul și corpul. Însă pentru asta, trebuie de renunțat la excesul de alcool, la alte vicii, de făcut sport”, a răspuns Putin la întrebarea unui jurnalist.

Liderul de la Kremlin a adăugat că îi cunoaște personal pe acei oameni și momentan nu sunt în cele mai bune relații: „Însă în orice caz, sunt lideri, înseamnă că au caracter. Și dacă și-ar dori, fără îndoială, ar obține succesul dorit. Însă trebuie de lucrat asupra ta. Iar faptul că vorbesc despre asta este deja lăudabil”.

Putin a comentat și declarația premierului britanic Boris Johnson despre faptul că Rusia nu ar fi început războiul, dacă președintele ar fi fost femeie.

Acum nu pot să spun ce ar fi fost dacă nu știu ce, pur și simplu vreau să reamintesc evenimentele din istoria recentă, când Margaret Thatcher a decis să înceapă acțiunile militare împotriva Argentinei pentru insulele Falkland. Iată că o femeie a decis să înceapă acțiuni militare. Unde sunt insulele Falkland și unde e Marea Britanie. Și a fost o decizie dictată de nimic altceva decât de ambiții imperiale, confirmarea statutului imperial”, a conchis Putin menționând că „nu este o trimitere corectă din partea actualului premier britanic despre ceea ce se întâmplă la ziua de azi”.

 

 

Glumele despre „bustul gol a lui Putin”

Duminică, la summitul G7, premierul britanic Boris Johnson le-a propus colegilor săi să își scoată sacourile. Acesta a adăugat: „Ne dezbrăcăm? Trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin”.

În discuție a intervenit premierul canadian Justin Trudeau, care a propus oficialilor să se plimbe „călare la pieptul gol”, amintind de fotografiile devenite celebre cu liderul rus.

VIDEO Putin a răspuns la gluma liderilor G7, despre dezbrăcatul în public: „Nu știu dacă voiau până la brâu sau mai jos”

RIA Novosti

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: