VIDEO Renato Usatîi anunță o conferință de presă. Despre ce va vorbi fostul primar de Bălți
Full Article 2 minutes read

VIDEO Renato Usatîi anunță o conferință de presă. Despre ce va vorbi fostul primar de Bălți

Renato Usatîi anunță că pe 19 ianuarie va susține o conferință de presă. Fostul primar de Bălți spune că va comunica detalii inclusiv cu privire la viitorul formațiunii „Partidul Nostru”. 

„Mâine, la 11:00, voi susține prima conferință de presă cu două subiecte foarte importante. Unul ține de viitorul Partidului Nostru și altul ține de guvernare”, a comunicat Usatîi, pe o rețea de socializare.

Amintim că pe 9 septembrie 2022, fostul lider al „Partidului Nostru” Renato Usatîi a anunțat că revine în politica din Republica Moldova. Atunci el spunea că planifică să întreprindă vizite de lucru în mai multe localități din țară și a îndemnat cetățenii să se implice pentru „refacerea formațiunii politice”.

De menționat că Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar de Bălți pe 2 septembrie 2021, după ce blocul său electoral a suferit eșec în alegerile anticipate din iulie al aceluiași an și nu a reușit să intre în Parlament. A obținut numai 4,1% din voturi la parlamentare. Atunci a declarat că nu o să dispară din spațiul public, însă nu a anunțat vreun plan concret.

Tot atunci, Usatîi a anunțat că va demisiona și din funcția de președinte al formațiunii „Partidul Nostru”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: