VIDEO Șase echipaje ale poliției au urmărit un șofer care conducea în stare de ebrietate. În automobil se aflau 7 persoane
Full Article 2 minutes read

VIDEO Șase echipaje ale poliției au urmărit un șofer care conducea în stare de ebrietate. În automobil se aflau 7 persoane

Șase echipaje ale poliției au urmărit pe străzile din capitală un șofer care conducea în stare de ebrietate. Într-un final, acesta a fost reținut. Incidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 7 iunie.

Pe strada Maria Drăgan, o echipă de patrulare a observat un automobil de model Mercedes, care se deplasa pe segmentul de drum cu viteză excesivă. Fiind somat de a opri automobilul, șoferul a refuzat categoric, continuând deplasarea cu viteză excesivă. După o lungă urmărire a mijlocului de transport, la intersecția străzilor Aleco Russo cu Nicolae Dimo, automobilul a fost oprit forțat de către polițiști.

Oamenii legii au constatat că la volanul automobilului se afla un bărbat în stare de ebrietate vizibilă. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.86 ml/g.

Totodată, s-a constatat că conducătorului auto anterior i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule, după ce a fost depistat săptămâna trecută în stare de ebrietate la volan. În automobil se aflau încă 7 persoane, cu vârsta cuprinsă între 30-40 de ani, dintre care 4 bărbați și 3 femei.

Inspectoratul Național de Securitate Publică notează că în timpul stopării, atât șoferul cât și unul dintre pasageri au manifestat un comportament agresiv față de angajații poliției. Pasagerul a aplicat o lovitură în regiunea feței unuia dintre polițiști, astfel, au fost aplicate cătușele din dotare și gazul lacrimogen.

În acest sens, în privința pasagerului agresiv a fost pornită o cauză penală pentru violenţă săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, fiind reținut pentru 72 de ore.

Update video: Șoferul stopat forțat ieri seara, se afla în stare de ebrietate.https://www.facebook.com/610508662409910/posts/2855514187909335/

Gepostet von Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP am Montag, 8. Juni 2020

Veaceslav Mofluz: "Ca de Duminica mare. 10 ekipaje de poliție în goană după un mercedes care se deplasa haotic pe străzile oraşului. Eată cum a fost prins"

Gepostet von chisinau.fail am Sonntag, 7. Juni 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: