VIDEO Semifinala „Românii au talent 2024”: două concurente din Moldova nu s-au calificat în marea finală
Full Article 2 minutes read

VIDEO Semifinala „Românii au talent 2024”: două concurente din Moldova nu s-au calificat în marea finală

Violeta Botezatu și Mia Rusu, două interprete din Republica Moldova care au ajuns în semifinala „Românii au talent 2024”, nu s-au calificat în marea finală. S-a întâmplat după ce spectatorii și-au dat votul pentru alți concurenți. Prima semifinală a concursului de talente a avut loc pe 17 mai. 

În cadrul primei semifinale „Românii au talent”, 12 concurenți au urcat pe scenă: Maria Clara Postelnicu, Lae Dreghici, Calis Thenics România, Erica Popa, Violeta Botezatu, Senayet Asefa, Karlos Tănăsucă, Aniela Ravineala, Eduard Anghelescu, Mia Rusu, Emanuel Barica, Van.

Solista Violeta Botezatu a interpretat cu vocea și la instrumente muzicale piesa „Lume, lume” de Maria Tănase.

La rândul său, Mia Rusu a cântat piesa franceză „Adagio”, a Larei Fabian.

Prestația ambelor artiste a fost apreciată de cei patru membri ai juriului, care le-au aplaudat și lăudat.

E vorba de magie ceea ce am văzut. E un amestec de elemente care nu prea să întâlnește prea des. Am văzut o voce extraordinară”, a declarat juratul Dragoș Bucur, după numărul Violetei Botezatu.

A fost atât de bine. Doamne, ce frumos poți să cânți! Talentul nu te-a dezamăgit. Ești extraordinară!”, a spus, la rândul său, jurata Andra, despre evoluția Miei Rusu.

După evoluția tuturor semifinaliștilor a urmat selecția celor cinci concurenți care vor merge în ultima etapă a concursului. Aceștia au fost aleși de spectatori, prin SMS.

În urma rezultatelor votului, Violeta Botezatu și Mia Rusu nu s-au calificat în finala „Românii au talent”.

Cei cinci finaliști aleși în prima semifinală sunt:

– Eduard Anghelescu;
– Karlos Tănăsucă;
– Calis Thenics România;
– VAN;
– Emanuel Barica;

Săptămâna viitoare, când va avea loc a doua seminfinală „Românii au talent”, vor fi aleși încă cinci finaliști din 12 concurenți. Tot atunci, un participant va primi wild card de la juriu, care îi va da șansa să participe în finală. Astfel, 11 concurenți se vor lupta pentru marele premiu de 120 000 de euro.

***

Precizăm că, în cadrul celei de-a doua semifinale „Românii au talent”, vor evolua inclusiv Ansamblul de dans popular „Hecenii” din raionul Sângerei. Anterior, pentru prestația impresionantă, ansamblul a primit Golden Buzz-ul, ceea ce l-a propulsat direct în semifinala concursului de talente.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: