VIDEO Şoigu a ajuns cu elicopterul în Ucraina. A oferit medalii militarilor ruși
Full Article 1 minutes read

VIDEO Şoigu a ajuns cu elicopterul în Ucraina. A oferit medalii militarilor ruși

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a vizitat duminică posturile de comandă ale armatei ruse din Ucraina, scrie Interfax. Șoigu a oferit militarilor medalia Steaua de Aur a Eroului Federației Ruse și Ordinul Curajului „pentru eroism și dăruire în îndeplinirea misiunilor de luptă în timpul operațiunii”.

Ministrul Apărării al Federației Ruse, generalul de armată Serghei Șoigu, a inspectat gruparea de trupe (forțe) ruse implicate într-o operațiune militară specială în Ucraina. La posturile de comandă ale grupărilor ruse, Șoigu a audiat rapoartele de la comandanți privind situația și acțiunile actuale ale Forțelor Armate Ruse în principalele zone operaționale”, se arată în comunicat al Ministerului rus al Apărării.

Șoigu a ajuns în Ucraina cu un elicopter.

În ajun, Ministerului Apărării al Federației Ruse a anunțat stabilirea controlului deplin asupra Severodonețk și eșecul încercării trupelor ucrainene de a transforma uzina Azot într-un „centru încăpățânat de rezistență”.

Amintim că în această dimineață, trupele ruse au tras cu rachete în capitala Ucrainei. În consecință, a fost distrusă o clădire rezidențială din și teritoriul unei grădinițe. Autoritățile raportează un deces și patru răniți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: