VIDEO Ștefan Gațcan a publicat o nouă înregistrare. Își retrage cererea depusă la Procuratura Generală
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ștefan Gațcan a publicat o nouă înregistrare. Își retrage cererea depusă la Procuratura Generală

Pe pagina oficială de Facebook a deputatului Ștefan Gațcan a fost publicată o nouă înregistrare video. Acesta a solicitat retragerea cererii pe care a depus-o anterior la Procuratura Generală.

„Vreau să vă aduc unele explicații. La noi totul este bine, vreau să vă spun că cererea depusă pe 30 iunie către Procuratura Generală rog să fie retrasă (…) Da, într-adevăr, eu am cerut aplicarea art.13 din statutul deputaților pentru protecția mea și a familiei, deoarece la etapa respectivă a fost acea necesitate. Sper curând să ne revedem în țară și mai departe să lucrăm pentru cetățeni, pentru țară. Asta este”, a spus Ștefan Gațcan.

Anunț important

Confirm faptul că am solicitat pază de stat pentru mine și familia mea. Rog retragerea cererii din 30 iunie adresate PG. Curând ne vom vedea în țară

Posted by Ștefan Gațcan on Sunday, July 5, 2020

De menționat că de această dată, el a apărut fără mască medicinală pe față.

Pe 2 iulie, Procuratura Generală a recepționat plângerea deputatului Ștefan Gațcan privind pretinsele presiuni și intimidări din partea anumitor persoane pentru a-l determina să  renunțe la mandat.

Deputatul Ștefan Gațcan a anunțat, pe 30 iunie că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la Partidul Pro Moldova. A doua zi, deputatul PSRM Corneliu Furculiță a publicat pe pagina sa de Facebook o cerere de depunere a mandatului de parlamentar semnată de către Ștefan Gațcan.

La rândul său, Gațcan a fost de negăsit timp de mai multe ore, pentru ca, spre seară, să apară într-o înregistrare video filmată într-un câmp de viță-de-vie. Acesta a spus că se simte bine, însă are nevoie să se „reabiliteze”. În seara de 1 iulie, Poliția de Frontieră a confirmat că Ștefan Gațcan a părăsit țara.

În seara de 2 iulie a fost publicată o nouă înregistrare video cu Ștefan Gațcan. Acesta a apărut din nou în mască medicinală și a spus că se simte bine și că nu este sechestrat.

Președintele formațiunii Partidul Nostru Renato Usatîi susține că Ștefan Gațcan ar fi fost agresat fizic.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: