VIDEO Ultima piesă a lui Iurii Șatunov, lansată după moarte cântărețului. Despre ce este melodia

În seara zilei de 29 iunie, a la două zile după înmormântarea cântărețului rus Iurii Șatunov, pe canalul oficial al artistului a fost lansată ultima sa piesă – „Каждому свое”. În doar 24 de ore, melodia a adunat peste un milion de vizualizări și mii de comentarii.

Potrivit presei ruse, piesa publicată trebuia să facă parte dintr-un nou album la care cântărețul a lucrat în ultima vreme.

„A înregistrat-o destul de recent. Una dintre ultimele sale lucrări, probabil ultima. Când vom termina toate treburile cu familia, poate vom face o prezentare în care vom invita prietenii lui Iurii. Cântecul este despre trădare, iertare și lumea mică pe care cântărețul pare să o părăsească”, a declarat regizorul regretatului artist, Arkadii Kudriashov.

Mass-media din Rusia a numit deja cântecul profetic. În ea, Șatunov se compară cu o pasăre și spune că părăsește „captivitatea de ieri”. Cântărețul mai afirmă că se îndepărtează de „forfota cotidiană”, de „promisiuni neîmplinite în zadar”. „La revedere dureroasă”, cântă el.

Solistul trupei „Laskovîi mai”, Iurii Șatunov, a decedat la vârsta de 48 de ani, în urma unui atac de cord. Sute de oameni au venit, pe 26 iunie, la cimitirul din Moscova pentru a participa la funeraliile cântărețului rus Iuri Șatunov.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Максим Андреев, NewsMaker

Decizia Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei privind cazul intentat de Vlad Filat la CtEDO

Comitetul de Miniștri, organul decizional al Consiliului Europei, a constatat că Republica Moldova s-a conformat pe deplin deciziei Curții Europene pentru Drepturile Omului în cauza intentată de ex-premierul Vlad Filat. Anunțul a fost făcut pe 16 iunie de Curtea Supremă de Justiție.

La 12 iunie 2025, Comitetul de Miniștri al Consiliului Europei, care supraveghează executarea hotărârilor CtEDO, a constatat că Republica Moldova s-a conformat pe deplin hotărârii CtEDO. Comitetul de Miniștri a confirmat implicit că decizia Curții Supreme de Justiție de a refuza redeschiderea procesului privind faptele de corupție comise de Vladimir Filat a fost corectă”, a transmis CSJ.

Amintim că Vlad Filat a fost reținut pe 15 octombrie 2015. Prin sentința Judecătoriei Chișinău din 27 iunie 2016, fostul prim-ministru a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru corupere pasivă și trafic de influență. Sentința a rămas definitivă prin decizia Curții Supreme de Justiție din februarie 2017. Vlad Filat a fost eliberat condiționat pe 3 decembrie 2019, fiind aplicat mecanismul național de reducere a pedepsei din cauza condițiilor inumane și degradante de penitenciar.

În ianuarie 2023, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat Republica Moldova în procesul intentat de ex-premierul Filat privind încălcarea dreptului la un proces echitabil. Astfel, Guvernul a fost obligat să-i achite acestuia 7 500 euro cu titlu de prejudiciu moral.

Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: