VIDEO Ultima piesă a lui Iurii Șatunov, lansată după moarte cântărețului. Despre ce este melodia
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ultima piesă a lui Iurii Șatunov, lansată după moarte cântărețului. Despre ce este melodia

În seara zilei de 29 iunie, a la două zile după înmormântarea cântărețului rus Iurii Șatunov, pe canalul oficial al artistului a fost lansată ultima sa piesă – „Каждому свое”. În doar 24 de ore, melodia a adunat peste un milion de vizualizări și mii de comentarii.

Potrivit presei ruse, piesa publicată trebuia să facă parte dintr-un nou album la care cântărețul a lucrat în ultima vreme.

„A înregistrat-o destul de recent. Una dintre ultimele sale lucrări, probabil ultima. Când vom termina toate treburile cu familia, poate vom face o prezentare în care vom invita prietenii lui Iurii. Cântecul este despre trădare, iertare și lumea mică pe care cântărețul pare să o părăsească”, a declarat regizorul regretatului artist, Arkadii Kudriashov.

Mass-media din Rusia a numit deja cântecul profetic. În ea, Șatunov se compară cu o pasăre și spune că părăsește „captivitatea de ieri”. Cântărețul mai afirmă că se îndepărtează de „forfota cotidiană”, de „promisiuni neîmplinite în zadar”. „La revedere dureroasă”, cântă el.

Solistul trupei „Laskovîi mai”, Iurii Șatunov, a decedat la vârsta de 48 de ani, în urma unui atac de cord. Sute de oameni au venit, pe 26 iunie, la cimitirul din Moscova pentru a participa la funeraliile cântărețului rus Iuri Șatunov.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: