VIDEO Un bărbat de 32 de ani, reținut pentru comiterea unui omor. I-a aplicat unui bărbat mai multe lovituri cu ciocanul și cuțitul
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un bărbat de 32 de ani, reținut pentru comiterea unui omor. I-a aplicat unui bărbat mai multe lovituri cu ciocanul și cuțitul

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea unui omor, informează Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 10 iulie despre faptul că într-un apartament de pe str. Lisabona din sectorul Buiucani al capitalei a fost depistat cadavrul unui bărbat, în stare de putrefacție. Victima s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 39 de ani. Pe suprafața corpului acestuia au fost depistate urme de moarte violentă.

Forțele de ordine au stabilit că, la data de 3 iulie, în apartamentul victimei a avut loc un conflict și o altercație fizică între bănuit și proprietar. Individul i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri cu ciocanul și cuțitul. În urma rănilor primite, acesta a decedat.

Bănuitul a sustras din apartament registratorul video și cuțitul cu care a săvârșit crima și, împreună cu un amic, le-au aruncat într-un iaz din sectorul Buiucani. Atât bănuitul, cât și prietenul acestuia, au fost identificați și reținuți.

Individul care a comis omorul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și riscă între 15 și 20 de ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: