VIDEO Un tânăr din Telenești, învinuit de exploatarea sexuală a unei adolescente. Minora ar fi fost amenințată inclusiv cu arma 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un tânăr din Telenești, învinuit de exploatarea sexuală a unei adolescente. Minora ar fi fost amenințată inclusiv cu arma 

Un tânăr de 22 ani a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta este învinuit de exploatarea sexuală a unei adolescente de 16 ani.

Polițiștii au declarat că fapta a avut loc în perioada noiembrie 2021 – 2023. Tânărul din Telenești era în Germania la muncă, atunci când a făcut cunoștință prin intermediul rețelelor de socializare cu minora care la acel moment avea vârsta de 16 ani.

Ca următor pas, potrivit oamenilor legii, prin înșelăciune și abuz de încredere a obținut de la adolescentă poze ale acesteia și secvențe video cu caracter nud.

Ulterior, fără acordul minorei a înregistrat mai multe filmulețe unde cei doi întrețineau relații sexuale. În continuare, acesta le-a folosit pentru ca să amenințe victima minoră cu divulgarea imaginilor și secvențelor video în spațiul online rudelor și altor persoane apropiate, în cazul în care aceasta ar refuza să întrețină sexuale ori ar încerca să-l denunțe”, au comunicat oamenii legii.

Mai mult decât atât, în vara anului 2022, tânărul este învinuit că a transportat-o forțat pe victimă într-o fâșie forestieră din raionul Telenești. Iar acolo, sub amenințarea cu arma, a determinat-o să întrețină cu el relații sexuale.

În perioada lunilor februarie-martie 2023, victima a refuzat să mai întrețină relații sexuale cu tânărul. Acesta a reacționat prin trimiterea către rudele, cumetrii, vecinii adolescentei, prin intermediul a două aplicații, mai multe fotografii cu conținut pornografic și filmulețe ale exploatării ei sexuale”, au menționat polițiștii.

În urma unor percheziții efectuate la domiciliul persoanei bănuite au fost depistate și ridicate probe ce determină implicarea acestuia în comiterea infracțiunii. „A fost ridicată atât arma cu care victima a fost amenințată, cât și telefonul acestuia, care conține imagini cu caracter sexual ale adolescentei”, au comunicat oamenii legii.

Pe numele persoanei bănuite a fost emis un mandat de arest pentru o perioadă de 30 zile.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: