VIDEO Unul dintre organizatorii protestului Partidului „ȘOR” insistă că manifestanții vor mărșălui prin PMAN
Full Article 2 minutes read

VIDEO Unul dintre organizatorii protestului Partidului „ȘOR” insistă că manifestanții vor mărșălui prin PMAN

Dinu Țurcanu, unul dintre organizatorii Partidului „ȘOR” refuză repetat să se conformeze Deciziei Primăriei mun. Chișinău și insistă să se deplaseze pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Anunțul a fost făcut de poliție, pe 23 octombrie.

Totodată, un microbuz cu obiecte nedeclarate, care aparțin participanților la întrunire, a fost condus la sediul Poliției pentru clarificarea situației.

Amintim că în centrul capitalei urmează să se desfășoare un nou protest organizat de Partidul „ȘOR”.

Mai devreme poliția a raportat că la protestul partidului Șor, programat pentru 23 octombrie, sunt posibile altercații cu organele de forță. Potrivit oamenilor legii, organizatorii acțiunii recrutează tineri de peste 18 ani și cu o greutate de cel puțin 80 kg. Totodată, un grup de tineri din Bălți care nu au putut explica de ce au venit în capitală, au fost escortați la inspectoratul de poliție.

Acesta nu a fost primul avertisment din partea oamenilor legii înainte de protestul de astăzi. Anterior, poliția avertizase deja că protestatarii intenționau să blocheze mai multe străzi ale capitalei cu corturi și mașini.

Polițiștii au avertizat din nou că traficul în centrul Chișinăului ar putea fi îngreunat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: