VIDEO Vindeau ilegal pește în Chișinău. Percheziții la depozitele și oficiile a 5 agenți economici
Full Article 50 second read

VIDEO Vindeau ilegal pește în Chișinău. Percheziții la depozitele și oficiile a 5 agenți economici

Polițiștii au deconspirat activitatea ilegală a unor agenți economici. Cei din urmă desfășurau activități de comerț cu produse din pește, în municipiul Chișinău. 

Oamenii legii au stabilit că în perioada noiembrie 2022 – ianuarie 2023, agenții economici au plasat în vânzare mai multe loturi de produse neconforme – „cu încălcări grave ale legislației privind siguranța alimentară”.

Pe 2 februarie, polițiștii au efectuat 7 percheziții în oficiile și depozitele a 5 agenți economici importatori de produse piscicole.

Au fost depistate mai multe loturi de produse neconforme. O parte din produse erau păstrate în depozitele frigorifice, iar o altă cantitate a fost plasată pe piață. Polițiștii declară că agenții economici au ignorat investigațiile de laborator necesare conform legii.

„În urma măsurilor întreprinse au fost identificate toate loturile de produse, inclusiv cele aflate în proces de prelucrare”, susțin polițiștii.

La fel a fost pornită o cauză penală.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: