(VIDEO) Vizită istorică. Președintele SUA Joe Biden a ajuns la Kiev
Full Article 50 second read

(VIDEO) Vizită istorică. Președintele SUA Joe Biden a ajuns la Kiev

În cadrul vizitei sale de două zile în Europa, președintele SUA Joe Biden a ajuns în această dimineață la Kiev. Inițial a fost anunțată doar călătoria sa în Polonia, dedicată împlinirii unui an de la invazia rusă în Ucraina.

Pe fondul speculaţiilor referitoare la o eventuală vizită în Ucraina, Casa Albă însă a anunțat că Joe Biden întreprinde o călătorie în Polonia, însă nu va vizita cu această ocazie şi Ucraina.

În această dimineață, canalele de Telegram din Ucraina anunță că președintele SUA Joe Biden a ajuns la Kiev.

Mai târziu, și președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a confirmat vizita liderului de la Washington.

Totodată, în Ucraina a fost declarată alertă aeriană.

(VIDEO) Vizită istorică. Președintele SUA Joe Biden a ajuns la Kiev

Potrivit siteului web care permite să urmărim în timp real a poziției avioanelor aflate în zbor, SUA au mai ridicat în aer un avion militar de supraveghere.

(VIDEO) Vizită istorică. Președintele SUA Joe Biden a ajuns la Kiev


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: