Viorel Morari, despre acuzațiile lui Vasile Costiuc: „Nu văd necesitatea să mă justific”
Full Article 2 minutes read

Viorel Morari, despre acuzațiile lui Vasile Costiuc: „Nu văd necesitatea să mă justific”

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA) Viorel Morari califică acuzațiile aduse de Vasile Costiuc, liderul Partidului „Democrația Acasă”, drept „false și grave”. Acesta spune că declarațiile „necesită a fi investigate de organele competente”.

„Sunt declarații false! Nu voi intra în polemică inutilă din frica că poate să nu se observe diferența dintre mine și cetățeanul ale cărui declarații nu le comentez. Nu văd necesitatea să mă justific și nu am nevoia de a mă plânge. După mine, sunt acuzații grave și ele necesită a fi investigate de organele competente. Nimeni nu poate fi mai presus de lege”, a spus Viorel Morari pentru Ziarul de Gardă.

Amintim că președintele Partidului „Democrația Acasă” Vasile Costiuc a declarat pe 14 ianuarie, în incita Judecătoriei cu sediul Ciocana că dosarul este unul „politic”, iar fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari ar sta în spatele reținerii sale.

În dimineața zilei de 12 ianuarie, oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul liderului „Democrația Acasă” Vasile Costiuc. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Avocatul lui Costiuc a declarat pentru presă că clientul său este învinuit pe două capete: spălare de bani și abuz în serviciu. În seara de 14 ianuareie, Costiuc a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: