VIDEO Vasile Costiuc îl acuză pe fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari că ar sta în spatele reținerii sale
Full Article 2 minutes read

VIDEO Vasile Costiuc îl acuză pe fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari că ar sta în spatele reținerii sale

Magistrații Judecătoriei cu sediul Ciocana vor anunța la ora 16:40 decizia pe care o vor lua în cazul lui Vasile Costiuc. Anunțul a fost făcut chiar de liderul Partidului „Democrația acasă” la ieșirea din sala de judecată. Acesta a mai menționat că dosarul este unul „politic”, iar fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari ar sta în spatele reținerii sale. 

„În izolator am primit propuneri să recunosc și să trec de partea unor grupuri obscure pentru a destabiliza și a participa la formarea unui nou guvern. Am refuzat. Eu am să rămân lider și în pușcărie și în izolator, iar cei care au fost „șestiorci” de-a lui Moraru vor să rămână așa în continuare. Vă voi spune mai multe. Întrebați-l pe Viorel, pentru cine lucrează, că nu lucrează pentru guvernare”, a declarat Costiuc.

Amintim că în dimineața zilei de 12 ianuarie, oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul liderului „Democrația Acasă” Vasile Costiuc. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Avocatul lui Costiuc a declarat pentru presă că clientul său este învinuit pe două capete: spălare de bani și abuz în serviciu.

Procurorii anticorupție urmează să decidă asupra măsurilor preventive ce urmează a fi aplicate  în privința tuturor persoanelor vizate în acest dosar penal.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: