„Vom merge în toate localitățile din țară”. Dodon, după întrevederea cu candidații la funcția de deputat în parlament
Full Article 1 minutes read

„Vom merge în toate localitățile din țară”. Dodon, după întrevederea cu candidații la funcția de deputat în parlament

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, și președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, au avut o întrevedere cu candidații la funcția de deputat în parlament de pe lista blocului electoral PSRM-PCRM.

„Le-am urat succes tuturor candidaților și am stabilit că pentru noi principala formă de comunicare în actuala campanie electorală va fi cea de discuții la direct cu cetățenii. Vom merge în toate localitățile din țară, vom discuta cu cetățenii, pentru a-i asculta, a-i auzi și pentru a realiza așteptările lor”, a spus Dodon.

De asemenea, Dodon s-a arătat convins că blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor va fi principala forță politică din viitorul parlament.

Amintim că, pe 12 mai, Dodon și Voronin au semnat acordul de crearea a blocului electoral PCRM-PSRM pentru participarea în cadrul alegerilor parlamentare. Comuniștii și socialiștii au declarat că și-au unit forțele din cauza „pericolului asupra suveranității Moldovei”. Pe 13 mai, CEC a înregistrat blocul electoral „Comuniștii și Socialiștii”. Iar Igor Dodon a prezentat simbolul formațiunii: o stea în interiorul căreia este o seceră și un ciocan.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: