Vremea se răcește. Săptămâna viitoare, în Moldova, ar putea cădea primii fulgi 
Full Article 30 second read

Vremea se răcește. Săptămâna viitoare, în Moldova, ar putea cădea primii fulgi 

Săptămâna viitoare, vremea se răcește în Republica Moldova. Totodată, pe 18, 19 și 20 noiembrie ar putea cădea primii fulgi. 

Începând cu ziua de joi, 17 noiembrie, temperaturile vor scădea. Dacă ziua se vor înregistra maxime de până la +7 grade Celsius, atunci pe timp de noapte se așteaptă -3 grade Celsius.

Pentru vineri, meteorologii anunță +4 grade pe parcursul zilei și -6 grade Celsius pe timp de noapte. La fel, vineri, sâmbătă și duminică ar putea cădea primii fulgi.

Vremea se răcește. Săptămâna viitoare, în Moldova, ar putea cădea primii fulgi 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: