Zelenski a anunțat despre noile progrese ale armatei ucrainene: „Soldații noștri nu se opresc”
Full Article 1 minutes read

Zelenski a anunțat despre noile progrese ale armatei ucrainene: „Soldații noștri nu se opresc”

Vladimir Zelenski a comunicat despre noile progrese ale Forțelor Armate din Ucraina. Zeci de localități din mai multe regiuni ale țării, potrivit președintelui ucrainean, au fost eliberate. 

Armata ucraineană a ocupat încă opt localități în regiunea Herson, a anunțat Zelenski.

„Localitățile Liubomovka, Kreșenovka, Zolotaea Balka, Beleaevka, Ukrainka, Bolișaea și Malaia Aleksandrovka și Davîdov Brod au fost eliberate. Și aceasta este departe de a fi o listă completă. Soldații noștri nu se opresc”, a menționat președintele Ucrainei, relatează Dojdi.

În plus, potrivit lui Zelenski, în această săptămână Forțele Armate ale Ucrainei au eliberat zeci de orașe și sate din regiunea Harkov, Lugansk și Donețk, ultimele două fiind recent anexate de Rusia.

Amintim că pe 30 septembrie, președintele Federației Ruse a semnat un „acord de aderare la Rusia” a teritoriilor ucrainene ocupate din regiunile Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie și a declarat că acum locuitorii acestora sunt cetățeni ai Federației Ruse.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: