622 de cadre didactice din capitală au fost vaccinate împotriva COVID-19
Full Article 1 minutes read

622 de cadre didactice din capitală au fost vaccinate împotriva COVID-19

622 de cadre didactice, care activează în școlile și grădinițele din capitală, au fost imunizate pe parcursul săptămânii trecute la Centrul municipal de vaccinare.

Potrivit Primăriei Chișinău, s-a decis imunizarea prioritară a cadrelor didactice din instituțiile școlare și preșcolare din municipiu, cu vârsta de peste 60 de ani, precum și a celor de până la această vârstă, dar care suferă de comorbidități.

Pe lângă imunizarea cadrelor didactice în Centrul municipal de vaccinare anti-COVID-19, procesul de vaccinare continuă, în paralel, în toate Asociațiile Medicale Teritoriale și în Centrele medicilor de familie din capitală.

Persoanele cu vârsta mai mare de 60 ani, cu comorbidități, incluse în grupul cu risc sporit, trebuie să contacteze medicul de familie la locul de trai, pentru a se programa pentru imunizare, în corespundere cu stocurile de vaccinuri distribuite municipiului. În cadrul Asociațiilor Medicale Teritoriale și în Centrele medicilor de familie din municipiu sunt operaționale 19 puncte de imunizare anti-COVID-19.

Pentru informații privind asistența medicală COVID-19 din municipiul Chișinău, în cadrul Direcției generală asistenţă socială şi sănătate a fost deschisă linia verde 0800-00080.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: