A căzut și s-a lovit la ochi. Reșetnicov a fost spitalizat, în loc să fie dus la Penitenciarul nr. 13
Full Article 2 minutes read

A căzut și s-a lovit la ochi. Reșetnicov a fost spitalizat, în loc să fie dus la Penitenciarul nr. 13

Fostul deputat şi judecător constituţional, Artur Reşetnicov, cercetat pentru îmbogăţire ilicită, a fost internat în secţia de chirurgie facială a Spitalului de Urgenţă, cu un traumatism la ochi, informează portalul Anticorupție.md.

Reșetnicov nu a putut fi transferat în Penitenciarul nr.13, după ce Curtea de Apel Chişinău a eliberat, miercuri, mandat de arestare pe numele lui.

După ce Curtea de Apel Chişinău a pronunţat decizia, procurorul anticorupţie Petru Iarmaliuc a mers la spital, însoţit de doi ofiţeri CNA, pentru a-l reţine pe Reşetnicov. În salonul de spital în care este internat fostul deputat se afla soţia sa şi avocatul Vladimir Moşneaga. Aceştia i-au spus omului legii că Reşetnicov nu poate fi luat din spital fără acordul medicului.

Administrația spitalului i-a spus omului legii că Reşetnicov nu poate fi externat până nu va fi tratat. Astfel, fostul deputat a rămas în spital, iar la uşă a fost instalată paza. Ulterior, unul dintre avocații fostului deputat le-a expediat jurnaliștilor anticorupție.md fotografii în care Reșetnicov apare cu un ochi vânăt. Potrivit apărătorului, acesta „a căzut” pe 11 aprilie.

***

Pe 2 februarie, au fost reținuți pentru îmbogățire ilicită mai mulți ex-deputați: Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi și Sergiu Sârbu. Aceștia sunt acuzați de îmbogățire ilicită.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: