A început procesul de vaccinare a polițiștilor împotriva COVID-19. Primii beneficiari, 150 de angajați
Full Article 50 second read

A început procesul de vaccinare a polițiștilor împotriva COVID-19. Primii beneficiari, 150 de angajați

Procesul de vaccinare a polițiștilor a început vineri, 23 aprilie. Primii beneficiari au fost 150 de angajați, care luptă în prima linie cu pandemia COVID-19.

În cadrul unei conferințe de presă, pe 20 aprilie, secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Denis Cernelea, a declarat că pot fi imunizate toate persoanele eligibile pentru a două etapa de vaccinare, în contextul în care Republica Moldova a recepționat recent mai multe loturilor de vaccin.

„Până acum au fost incluse persoanele cu vârsta de peste 60 de ani și cele cu comorbidități. Acum se adaugă lucrătorii educaționali indiferent de vârsta acestora, angajații structurilor de asigurarea a ordinii publice, inclusiv ambasade, parlament, președinție, guvern, ministere, instituții subordonate acestora, agenții, organizațiile sindicale, autoritățile publice locale și administrația penitenciarelor”, a spus Cernelea.

Menționăm că, de la începutul pandemiei, 2082 de angajați ai poliției au fost infectați cu noul tip de coronavirus. Patru dintre aceștia au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: