UPDATE Femeie bătută în public. Agresorul riscă de la 3 la 7 ani de închisoare
Full Article 2 minutes read

UPDATE Femeie bătută în public. Agresorul riscă de la 3 la 7 ani de închisoare

O înregistrare video în care o femeie este agresată de către un bărbat a fost publicată pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum individul o lovește, în timp ce mai mulți martori, inclusiv un minor, asistă la scenă fără se se implice. Într-un comunicat publicat astăzi, 29 noiembrie, Inspectoratul General al Poliției a anunțat că s-a autosesizat. Ulterior, oamenii legii au precizat pentru NM că făptașul a fost identificat.

Din imagini se vede cum victima a fost adusă cu o mașină. Ulterior, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri, inclusiv cu o pereche de adidași. Acesta o întreabă de unde a luat încălțămintea.

Potrivit informațiilor publicate de oamenii legii, incidentul a avut loc în localitatea Săseni din raionul Călărași. Victima ar fi minoră, iar agresorul este un tânăr de aproximativ 20 de ani.

În timpul cel mai apropiat, minora va primi consiliere psihologică, mai precizează forțele de ordine. Totodată aceasta urmează să fie supusă examinării medico-legale în vederea stabilirii gravității leziunilor pe care le-a suferit, iar presupusul agresor va fi tras la răspundere.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă între 3 și 7 ani de închisoare pentru huliganism în circumstanțe agravante.

Menționăm că în perioada 25 noiembrie-10 decembrie se desfășoară campania internațională „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: