A murit interpretul român Victor Socaciu
Full Article 1 minutes read

A murit interpretul român Victor Socaciu

Intepretul român Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, informează Digi24. Artistul a suferit în trecut un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate. Avea 68 de ani.

Victor Socaciu rămâne în memoria noastră ca autor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat. În ultima perioadă a avut mai multe probleme de sănătate, printre care și Covid.

În luna aprilie, Victor Socaciu a fost internat în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, a declarat, pentru AGERPRES, Ducu Bertzi. Cu câteva zile înainte de a fi diagnosticat și internat, Victor Socaciu participase la un festival de folk care s-a desfășurat în mare parte online.

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, Victor Socaciu a organizat la Breaza festivalul „Om Bun”, festival care are loc încă din 1991. Organizatorii au respectat regulile impuse de autorităţi, astfel că evenimentul s-a desfăşurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: