Accesul în Aeroportul din Chișinău: restricțiile, prelungite cu încă 14 zile
Full Article 1 minutes read

Accesul în Aeroportul din Chișinău: restricțiile, prelungite cu încă 14 zile

Încă 14 zile de acces limitat în Aeroportul Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut pe 15 mai de reprezentanții Poliției de Frontieră. Menționăm, începând cu 1 mai 2024, accesul în Aeroport este permis doar pasagerilor care prezintă biletul și documentul de călătorie, personalului și membrilor de echipaje ale aeronavelor.

Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova a anunțat că „în urma deciziilor luate de Grupul de Management al Riscurilor, măsurile de restricționare a accesului în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău sunt prelungite cu încă 14 zile”.

„Aceste măsuri sunt implementate în scopul asigurării unui confort optim și a siguranței tuturor călătorilor”, a comunicat instituția de la frontieră.

Amintim, din 1 mai 2024 accesul în terminalul aeroportuar este permis doar pasagerilor care prezintă biletul și documentul de călătorie, personalului în baza permisului de acces, precum și membrilor de echipaje ale aeronavelor. Regula a fost anunțată pe 29 aprilie și potrivit autorităților „este impusă în vederea securizării securității aeronautice”. Astfel, oamenii care vin să întâmpine pasagerii sau să îi petreacă trebuie să îi aștepte afară. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: