Accident la Chișinău între un troleibuz, cu 20 de pasageri, și o mașină: o persoană a ajuns la spital 
Full Article 1 minutes read

Accident la Chișinău între un troleibuz, cu 20 de pasageri, și o mașină: o persoană a ajuns la spital 

Accident la Chișinău, pe 9 mai, cu implicarea unui troleibuz. Cel din urmă s-a lovit cu un automobil de model Skoda. În momentul impactului, în troleibuz se aflau circa 20 de pasageri. A suferit traumatisme șoferița automobilului de model Skoda. Ea a fost transportată la spital. 

Pentru NewsMaker, ofițera de presă a poliției capitalei Svetlana Scripnic a declarat că oamenii legii au fost informați despre accidentul rutier la ora 14:54. Accidentul s-a produs la intersecția str. Sf. Țării cu str. București. Un automobil de model Skoda s-a lovit cu un troleibuz de pe ruta 8.

În urma impactului, șoferița automobilului de model Skoda a suferit traumatisme și a fost transportată la spital.

Ofițera de presă a poliției capitalei a precizat că oamenii legii încă stabilesc circumstanțele accidentului.

Purtătoarea de cuvânt a Regiei transport electric Chișinău (RTEC) Felicia Rusu a declarat pentru NewsMaker că întreprinderea municipală s-a autosesizat. Accidentul a avut loc la ora 14:40.

Rusu a menționat că în salonul transportului public erau circa 20 de călători. „Nimeni nu a avut de suferit”, a menționat reprezentanta întreprinderii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: