Accident mortal la Hîncești: o fată de 19 ani a decedat după ce a ajuns cu mașina într-un copac
Full Article 50 second read

Accident mortal la Hîncești: o fată de 19 ani a decedat după ce a ajuns cu mașina într-un copac

O fată de 19 ani a murit după ce ar fi pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc în seara zilei de 23 aprilie, în raionul Hîncești.

Polițiștii au declarat că în seara zilei din ajun, între localitățile Pereni și Pașcani din raionul Hîncești, s-a produs un grav accident rutier în urma căruia o tânără a decedat.

„Preliminar, polițiștii au stabilit că o tânără de 19 ani, fiind la volanul unui Peugeot ar fi pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, șoferița a decedat pe loc”, au comunicat polițiștii.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: