Accident nocturn la Ciocana. Un șofer a fost spitalizat după ce a intrat cu mașina într-un pilon (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Accident nocturn la Ciocana. Un șofer a fost spitalizat după ce a intrat cu mașina într-un pilon (FOTO)

Un bărbat de 27 de ani a fost spitalizat în urma unui accident rutier care s-a produs în noaptea de 20 mai în sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit poliției, acesta a pierdut controlului volanului unui autoturism marca Mercedes, iar mașina a lovit un indicator rutier, iar ulterior un pilon. 

Coliziunea a fost înregistrată la ora 02:16, la intersecția str. Meșterul Manole cu Vadul lui Vodă. Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție.

Polițiștii au stabilit că automobilul marca Mercedes era condus de un șofer în vârstă de 27 de ani. Acesta a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a tamponat un indicator rutier, după care un pilon, derapând de pe traseu.

În urma impactului, conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost spitalizat. Acolo i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă se afla sau nu sub influența alcoolului ori a altor substanțe psihotrope. Alți participanți la trafic nu au fost implicați în accidentul rutier.

Pe caz a fost inițiată o anchetă, angajații poliției stabilesc toate circumstanțele și cauzele producerii accidentului rutier.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu stradă, drum şi copac

Ar putea fi o imagine cu maşină şi în aer liber

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: