Actorul Tom Hanks și soția sa s-au îmbolnăvit de coronavirus COVID-19 în Australia
Full Article 2 minutes read

Actorul Tom Hanks și soția sa s-au îmbolnăvit de coronavirus COVID-19 în Australia

Actorul Tom Hanks a anunţat că el și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, potrivit CNN.

Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks și-a anunțat urmăritorii de pe rețeaua socială că se afla în Australia, alături de soția sa, în momentul în care au fost testați.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”. Fotografia care însoțește mesajul este sugestivă, înfățișând o mănușă chirurgicală folosită.

Compania Warner Bros. a confirmat că actorul se află în Australia, pentru un film despre Elvis Presley.
„Colabărăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene, pentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el. Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume.”, a comunicat Warner Bros.
Amintim că Tom Hanks, născut în 1956, a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Printre cele mai renumite rolurile sunt cele din „Sleepless in Seattle” (1993), „Forrest Gump” (1994) sau „Saving Private Ryan” (1998).

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: