Administratorul unei companii de taxi și un taximetrist, reținuți pentru șantaj (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Administratorul unei companii de taxi și un taximetrist, reținuți pentru șantaj (VIDEO)

Administratorul unei companii de taxi și un taximetrist au fost reținuți de oamenii legii pentru șantaj prin amenințare cu moartea. Suspecții, în vârstă de 39 și, respectiv 50 de ani, ar fi  deposedat un bărbat de actele de identitate, apoi, pentru o datorie inventată, prin aplicarea violenței și amenințarea cu moartea, estorcau câte 300  de euro de la victimă.

Potrivit poliției, unul dintre bănuiți este administratorul unei companii de taxi din mun. Chișinău, iar altul activează în calitate de taximetrist, fiind anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni.

La începutul lunii martie, un bărbat în vârstă de 36 de ani a apelat la poliție și s-a plâns că suspecții ar fi inventat un motiv de datorie la rezilierea contractului de muncă, pentru deteriorarea unuia dintre automobilele companiei. Mai mult, suspecții au fost de mai multe ori acasă la victimă și prin amenințări cu moartea și răfuiala fizică asupra familiei, cereau suma de 300 de euro.

Pe 23 martie, unul dintre suspecți a fost reținut imediat după ce a primit suma pretinsă. În urma percheziției corporale, banii au fost ridicați. La scurt timp a fost reținut și cel de-al doilea suspect.

Acțiunile de reținere s-au desfășurat cu  suportul mascaților de la  BPDS „Fulger”. Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă de la 5 la 7 ani de închisoare și amenzi de la 42 500 la 67 500 de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: