Adresele din capitală, unde începând de astăzi sunt organizate târguri de Crăciun
Full Article 1 minutes read

Adresele din capitală, unde începând de astăzi sunt organizate târguri de Crăciun

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în centrul capitalei, dar și în celelalte sectoare, vor fi organizate târguri de Crăciun. Acestea și-au început activitatea pe 11 decembrie, a anunțat primarul Ion Ceban.

În perioada 11 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022, în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” și în sectoarele orașului vor fi organizate târguri de Crăciun. Potrivit primarului Ion Ceban, vor fi comercializate obiecte de meșteșugărit tradițional, produse de patiserie și de cofetărie, ceai, cafea și vin fiert.

„Preturile de sector vor elibera permise de acces pentru desfășurarea activității de comerț indicate doar pentru persoanele juridice și fizice înregistrate în modul stabilit de legislație, conform ordinii cererilor parvenite de la solicitanți și în limita locurilor disponibile”, a menționat edilul.

Adresele amplasării târgurilor de Crăciun în sectoarele orașului:

Buiucani: Calea Ieșilor 11, Parcul „Alunelul”;

Botanica: Scuarul din str. Sarmizegetusa;

Centru: Scuarul Teatrului „A. Cehov”, str. Vlaicu Pârcălab 75;

Ciocana: Str. Petru Zadnipru, intersecție cu bd. Mircea cel Bătrân, pe alee, în preajma Arborelui Solar; str. Alecu Russo 65/1;

Râșcani: bd. Grigore Vieru, Parcul „Dumitru Rîșcanu”, în preajma caruselelor; str. Miron Costin – Complexul Memorial „Feciorilor Patriei-Sfânta Amintire”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: