Alcool, fumat și refuz de a purta măști. Naționalele de tineret ale Rusiei și Cehiei la hochei nu au fost lăsate să urce în avion
Full Article 2 minutes read

Alcool, fumat și refuz de a purta măști. Naționalele de tineret ale Rusiei și Cehiei la hochei nu au fost lăsate să urce în avion

Echipele naționale de tineret ale Rusiei și Cehiei la hochei nu au fost lăsate la urce la bordul avionulul de pe cursa Calgary-Frankfurt pe Main din cauza încălcării regulilor pandemice, informează publicația franceză MTV Uutiset, cu trimitere la jurnalista postului de televiziune suedez SVT Marie Lehmann, care zbura cu aceeași cursă.

Potrivit presei, sportivii ar fi refuzat să poarte măști de protecție, iar alții ar fi fost în stare de ebrietate și ar fi fumat. Nu ar fi fost lăsați să urce la bord nici membrii echipei cehe.

Ulterior, agenția ТАСС, cu trimitere la propriile surse, a scris că motivul pentru care sportivii nu au fost lăsați să urce în avion ar fi fost faptul că antrenorul echipei ruse – Serghei Zubov ar fi încălcat măsurile de prevenire a infecției Covid-19, în timp ce față de jucători nu ar fi fost făcute plângeri.

„Jucătorii naționalei Rusiei nu au fost observați încălcând regimul sportiv sau al purtării măștilor de protecție. Nu este și cazul cehilor. Doar antrenorul selecționatei Rusiei Serghei Zubov a fumat în drum spre avion”, afirmă sursa.

Campionatul mondial de hochei pentru tineret a fost anulat din cauza mai multor focare de infecție COVID-19 în rândul echipelor participante, motiv pentru care hocheiștii au fost nevoiți să se întoarcă acasă mai devreme decât se planifica inițial.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: