Alerte de raid aerian au fost emise în toată Ucraina
Full Article 1 minutes read

Alerte de raid aerian au fost emise în toată Ucraina

În toate regiunile Ucrainei, în dimineața zilei de 25 decembrie, au sunat alertele de raid aerian. Unian scrie că alertele au fost emise în estul și sudul țării, cât și în vestul și nordul Ucrainei.

Sursa menționează că alarma înseamnă o posibilă amenințare „de lansare a loviturilor cu rachete din partea inamicului”. Publicația ucraineană mai spune că mai multe avioane rusești au fost ridicate de la sol în zona din Belarus.

Părțile vizate nu au comentat acuzațiile.

Anterior, Vladimir Zelenski a avertizat ucrainenii despre posibile atacuri masive în preajma sărbătorilor. „Vă rugăm să fiți atenți la semnalele alertelor de raid aerian, să vă ajutați reciproc și aveți grijă unul de celălalt”, a spus Zelenski, pe 23 decembrie.

***

De menționat că astăzi este ziua 305 de război în Ucraina. Pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. De cealaltă parte, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: