Alte 15 persoane au decedat din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore
Full Article 3 minutes read

Alte 15 persoane au decedat din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore

Alte 15 decese cauzate de infecția COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătății.

x

Deces 864: Femeie de 54 ani, din raionul Orhei. Internată la data de 01 august, la Spitalul Raional Orhei. Comorbidități: cardiopatie mixtă, obezitate, insuficiență renală și cardiacă, diabet zaharat.

Dece 865: Femeie de 70 ani, din raionul Camenca. Internată la data de 8 august, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cancer, insuficiență renală, hipertensiune arterială.

Deces 866: Femeie de 83 ani, din raionul Soroca. Internată la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 867: Femeie de 76 ani, din raionul Hâncești. Transferată la data de 5 august, de la Spitalul Raional Hâncești la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 868: Femeie de 61 ani, din raionul Comrat. Transferată la data de 4 august, de la Spitalul Raional Comrat la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 869: Femeie de 85 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 8 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală renală cronică, hipertensiune arterială.

Deces 870: Bărbat de 58 ani, din raionul Fălești. Transferat, la data de 01 august, de la Spitalul Raional Fălești, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, AVC.

Deces 871: Femeie de 69 ani, din raionul Ialoveni. Internată la data de 02 august, la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: ciroză hepatică, icter parenchimatos.

Deces 872: Bărbat 64 ani, din raionul Căușeni. Internat la data de 5 august, la Spitaul Raional Căușeni. Comorbidități: sindromul suferinței respiratorii la maturi.

Deces 873: Bărbat de 61 ani, din raionul Soroca. Internat la data de 7 august, la Spitalul Clinic Raional. Comorbidități: obezitate, hipartensiune arterială, insuficiență cardiacă, AVC.

Deces 874: Femeie de 71 ani, din Transnistria. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardioscleroză post-infarct, obezitate.

Deces 875: Femeie de 83 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiomiopatie mixtă, obezitate.

Deces 876: Bărbat de 67 ani, din municipiul Bălți. Internat la data de 29 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 877: Femeie din raionul Cimișlia. Transferată la da 30 iulie, de la Spitalul Raional Cimișlia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, cardiopatie mixtă, insuficiență venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare.

Deces 878: Femeie de 81 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 7 august, la Spitalul Clinic Municipal „Arhanghelul Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 29 087 de cazuri de coronavirus. 20 276 de pacienți s-au însănătoșit, iar 878 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: